free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ενίσχυση με τον Άγγελο Μεϊμέτη για την ΑΕ. Χαλανδρίου

Στην ένταξη ου 22χρονου χαρισματικού ποδοσφαιριστή από τη Λακωνία προχώρησε η Α.Ε. Χαλανδρίου

Τον μεταγραφικό της καλπασμό συνεχίζει απτόητη η Α.Ε. Χαλανδρίου, η οποία εξακολουθεί να προσθέτει στο ρόστερ της σημαντικά κομμάτια στο παζλ, που ανάγονται στην δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, ικανού να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Σε αυτό το πλαίσιο οι [πράσινοι] ανακοίνωσαν την ένταξη του 22χρονου ποδοσφαιριστή Άγγελου Μεϊμέτη. Ενός παίκτη, που προέρχεται από τον Βοϊα Νεάπολης, ερασιτεχνική ομάδα της Λακωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση;

«Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου καλωσορίζει στην ομάδα τον 22χρονο ποδοσφαιριστή Αγγελο Μεϊμετη από την Λακωνία. Ο Αγγελος αγωνιζόταν πολλα χρονια με τα χρώματα του Βοία Νεάπολης στην Α ΕΠΣ Λακωνίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Η μετακίνησή στο Χαλάνδρι είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα για να αγωνιστώ σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β Αθήνας. Όταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Κορωναίος μου έκανε την πρόταση δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Είπα το ναι και σε λίγες μέρες ανεβαίνω Αθήνα με πολύ όρεξη για μπάλα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βοία και ιδίως στον πρόεδρο Δημήτρη Μανωλίτση και τον προπονητή μας Μάνος Μανωλίτση για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι θα τους δικαιώσω στο νέο αυτό βήμα της καριέρας μου. Αγωνίζομαι δεξιά αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο νεος μου προπονητής ο κος Γιώργος Αθανασιάδης. Ξέρω οτι στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στη φυσική της κατηγορία, την Α’ Αθήνας και γιαυτό θα δώσω τον καλύτερο μου ευατό»

Related posts

Κότσαλος: Αυτό που πέτυχε η Χρυσούπολη ήταν θαύμα!

Η καινούργια παράταξη του Γαλαξία

admin

«Φουλάρει» για μεταγραφές ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος