free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

O Άρης Δρίκος στο προπονητικό τιμ των υποδομών του Α.Ο.Χαϊδαρίου

Την ένταξη του Άρη Δρίκου στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών του ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούντια τα πάντα πλλέον στον Α.Ο. Χαίδαρίου , αναδεικνύοντας σε όλο το μεγαλείο τη δυναμική, αλλά ακι την άρτια οργάνωση, όπου χαρακτηρίζει το φιλόδοξο σωματείο των δυτικών συνοικιών.

 

Η διοίκηση του Σωτήρη Παπαίωάννου φροντίζει να λειτουργούν όλα όσο το δυνατόν καλύτερα καιπασχίζει καθημεινά για την εύρυθμη οργάνωση του σωμ,ατείου. Σε αυτό το πλαίσιο δίνετια ιδιαίτερη βαρύτητα και στην οργάνωση των τμημάτνω υποδομών.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη Δρίκο, ο οποίος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο των υποδομών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Χαϊδαρίου:

 

«O A.O. Xαϊδαρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Άρη Δρίκο, που εντάσσεται στο επιτελείο των τμημάτων υποδομής μας.

 

Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος «σύμβολο» για το ποδόσφαιρο Χαϊδαρίου, αγωνιζόμενος για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα του συμπολίτη Θριάμβου και εν συνεχεία στις ακαδημίες της ίδιας ομάδας. Αποτελεί πολύ σημαντική ενίσχυση για το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών μας και θα αποτελέσει ένας πολύτιμο κρίκος της αλυσίδας, που θα δημιουργήσει τους ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν την ανδρική ομάδα!

 

Καλωσόρισες στην «οικογένεια» του Α.Ο. Χαϊδαρίου και καλή επιτυχία στο έργο μας!

 

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… Άρη!»

 

Related posts

Μεγάλος χορηγός η GOALBET στην επίσημη εμφάνιση του ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Abola Team 2

Προπόνηση προεπιλογής στις 28/3 οι Μικτές Παίδων & Νέων της ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Εργομετρικά στην Ακαδημία Παθιακάκη! (pics)

Ρένος Γιαμπουράς