free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε Σιακαβάρα, Στεφανουδάκη ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης!

Στην απόκτηση των Βάιου Σιακαβάρα (φωτό) και Γιώργου Στεφανουδάκη προχώρησε ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

 

Τελειωμό φαίνεται να μην έχει η μεταγραφική εξόρμηση του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης, ο οποίος συνεχίζει απτόητος την γενικευμένη προσπάθεια ουσιαστικής ενδυνάμωσης του ρόστερ σε καίριες θέσεις.

Κάτω από αυτό το πρίσμα η φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων προχώρησε σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες, αφού απέκτησε τους Βάιο Σιακαβάρα και Γιώργο Στεφανουδάκη.

Να τονιστεί ότι αμφότεροι αποτελούν προσωπικές επιλογές του κόουτς Σάκη Βερούτη, με τον οποίο συνεργάστηκαν πέρυσι στον Ακράτητο και κατέκτησαν τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΔΑ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Ο 27χρονος Βάιος Σιακαβάρας, που στον Ακράτητο φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο σαν ακραίος όσο και σαν κεντρικός αμυντικός, και έχει αγωνιστεί σε Μανδραϊκό και Αστέρα Μαγούλας, ενώ στον Ακράτητο άνηκε και ο 29χρονος γκολκίπερ Γιώργος Στεφανουδάκης.

Επίσης, στον Ατρόμητο θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Νίκος Κόκκινος. Ο σπουδαίος ακραίος επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση και θα αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα τη νέα περίοδο.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (17/2)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 30/4

Abola Newsroom

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Ομάδα με κοινωνικές ευαισθησίες

abola10