free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Ελλάδα – Σερβία 80-85 (72-72κ.α.): Μάθημα και… γκίνια!

Η εθνική ομάδα ηττήθηκε στην παράταση με 80-85 (72-72κ.α.) από τη Σερβία, σε ένα ματς όπου πήρε ένα σημαντικό μάθημα αλλά εχασε με σοβαρό τραυματισμό τον Γιάννη Αθηναίου.

 

Το τελευταίο φιλικό της Ελλάδας πριν ταξιδέψει για την Κίνα ήταν όπως αναμενόταν και το πιο δυνατό! Η Σερβία έφερε στα… όρια του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο πήρε ένα καλό μάθημα πριν ταξιδέψει για τη χώρα που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δυστυχώς, όμως, το «καμπανάκι» από τους «όρλοβι», η τρομερή ανατροπή που έκανε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα και γενικότερα όλα τα συμπεράσματα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Με τους Παπαπέτρου και Παπανικολάου να μένουν εκτός για προληπτικούς λόγους, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε 11 διαθέσιμους παίκτες. Τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα, βέβαια, για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είχε δέκα, με τον Νίκολα Γιόβιτς να φεύγει εσπευσμένα για το Βελιγράδι για να διευθετήσει ένα προσωπικό του ζήτημα.

Οι Σέρβοι προσπάθησαν να μην αφήσουν την ελληνική ομάδα να τρέξει αλλά ο Καλάθης μπήκε κεφάτος και σημείωσε τους 7 από τους πρώτους 10 πόντους της Εθνικής. Για την ακρίβεια ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κι ο Γιάννης ήταν οι μόνοι που είχαν σκοράρει στα πρώτα 6,5 λεπτά του ματς (κι είχαν τους 16 από τους 19 πόντους της Ελλάδας στην πρώτη περίοδο)!

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Related posts

Νέα ταλαιπωρία την Πέμπτη για το επιβατικό κοινό – Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Abola Newsroom

Ο ρομαντικός τυφώνας έσβησε

Αφού βγαίνουμε από το μνημόνιο το καλοκαιράκι που μας έρχεται όπως λέει ο Αλέξης Τσίπρας γιατί να κοπούν οι συντάξεις τον Δεκέμβριο του 2018; ΑΡΘΡΟ του ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ

Abola Team 3