free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Μπαμ» με Δημήτρη Παναγιωτόπουλο η Δόξα Βύρωνα

Την μεταγραφική της εξόρμηση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει ακάθεκτη η Δόξα Βύρωνα δημιουργώντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε να διεκδικήσει μία πρωταγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όπου θα συμμετέχει την ερχόμενη απαιτητική σεζόν.

Τα άτομα όπου διαχειρίζονται των τυχών των «κυανόλευκων» δεν σταματούν στιγμή τις ενέργειές τους που ανάγονται στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, αλλά κι αρκετούς ταλαντούχους, οι οποίοι έχουν υψηλό κίνητρο διάκρισης.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, η Δόξα Βύρωνα προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο δυναμικό της τον 22χρονο κεντρικό μέσο Δημήτρη Παναγιωτόπουλο.

Το νέο απόκτημα των Βυρωνιωτών τα δύο τελευταία χρόνια απεκόμισε παραστάσεις στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Κερατσινίου, ενώ στο παρελθόν έχει διαπρέπει στην Κ-20 του Ατρομήτου, με τον οποίο αγωνίστηκε για διάστημα τριών ετών.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 22αχρονου κεντρικού μέσου Δημήτρη Παναγιωτοπουλου! Ο Δημήτρης αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Κ20 του Ατρόμητου, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Κερατσινίου!»

Related posts

Μανούσος: «Ο Υμηττός θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις!»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι ευχαριστίες στον Μπαφάκη από την Κηπούπολη που ανακοίνωσε τα διαρκείας

Abola Team 3

Συνεχίζει ο Σταύρος Νάτσης στον Α.Ο. Ιλίου