free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επένδυση με Βασίλη Κέσκο για τον Λαρισαϊκό

Την μεταγραφική του δραστηριότητα σε όλατα επίπεδα συνεχίζει απτόητος ο Λαρισαϊκός θέτοντας τις υγιείς και στέρεες βάσεις που θα του επιτρέψουν να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός γίνεται  στο επερχόμενο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΑ.

Κάτω από αυτό το πρίσμα τα άτομα όπου ηγούνται των τυχών του συλλόγου προχώρησαν σε μία μεταγραφή προοπτικής για το μέλλον, αφού ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 21χρονο στόπερ Βασίλη Κέσκο ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την ανασταλτική τους λειτουργία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο απόκτημα του Λαρισαϊκού μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει και την νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις στον νέο προπονητή της ομάδας Βασίλη Τσιάκαλο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κέσκο έχει να επιδείξει αξιόλογη πορεία και θεωρείται μεταγραφή από το … πάνω ράφι, αφού έχει αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες,. Αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Α.Ε. Χαλανδρίου, στην οποία αγωνιζόταν την σεζόν 2017-18, ενώ πέρυσι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους Αμπελόκηπους.

Επίσης, έχει να επιδείξει θητεία και στην Νέα ιωνία:
«Πρόκειται για ποδοσφαιριστή πολύ αξιόλογο με θητεία από τις ανώτερες κατηγορίες και θα μας βοηθήσει σημαντικά στο εφετινό μας εγχείρημα» αναφέρει ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος.

Την ίδια στιγμή εντείνονται οι ενέργειες για την απόκτηση τουλάχιστον δύο – τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, με την τεχνική γεσία να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη απόκτηση τερματοφύλακα.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 31 Αυγούστου κόνττρα στην Κ-18 του Αιγάλεω.

Related posts

Διοργανώνει το δεύτερο Summer Camp η Άμιλλα Περιστερίου

Λύγκος: «Να ευχαριστηθούμε το ματς με Πανιώνιο Καισαριανής»

Kώστας Παλαιολόγος

Μορφίδης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»