free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε ο Νίκολι στον Άρη Πετρούπολης

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σ εόλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης Πετρούπολης. Η φιλόδοξη και ιδιαίτερα δημοφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων εντείνει τις προσπάθειές της που αφορούν την ουσιαστική ενδυνάμωση του ρόστερ σε καίριες θέσεις, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν τα μέγιστα τον ετχνικό Γιάννη Γαζή, όσον αφορά τις επιλογές του αλλά και θα του δώοσυν τη δυνατότητα να έχει ένα πολύ πιο διευρυμένο ρόστερ, ενόψει του ερχόμενου αγωνιστικού «μαραθώνιου» της Α’ Κατηγορίας.
Κάτω από αυτό το πρίσμα σε  μια ακόμη δυνατή μεταγραφή προχώρησε ο Αρης Πετρούπολης, που ανακοίνωσε την απόκτηση και ουσιαστικά επιστροφή στην ομάδα του Παύλου Νίκολι.
Το νέο απόκτημα των «βυσσινί» την περασμένη σεζόν διακρίθηκε με την φανέλα του Α.Ο Περιστερίου, ενώ επίσης έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη θητεία και σε Ωρωπό και Α.Ε. Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

<< ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Έναρξη συνεργασίας με Παύλο Νίκολι
Το διοικητικό συμβούλιο του Αρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παύλο Νίκολι. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και μετά το… διάλειμμα της περσινής περιόδου επιστρέφει στο σύλλογο για να βοηθήσει τον Αρη να πετύχει τους στόχους του.

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Νίκολι έχει περάσει από Ωρωπό, ΑΟ Περιστερίου και ΑΕ Ηρακλείου.

Καλωσορίζουμε τον Παύλο Νίκολι και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν. >>

Related posts

Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 3-1 την Δόξα Βύρωνα-Υπέροχο το πρώτο γκολ των νικητών από τον 16χρονο Δημήτρη Γκαρδιακό (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Καταδικάζει την επίθεση των κουκουλοφόρων η Τερψιθέα που αναφέρει ότι προέρχεται από άτομα που δεν έχουν σχέση με την ομάδα

Abola Team 3

Την Δευτέρα 16/8 η “πρώτη” της Λυκόβρυσης

Τάσος Ζαφειρίου