free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανέβασε επίπεδο με τον Παρασκευά Μαλάι ο Άγιος Θωμάς

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Άγιος Θωμάς! Τα άτομα που ηγούνται των τυχών της φιλόδοξης ομάδας των βορείων προαστίων εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που άπτονται στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του σωματείου ευελπιστώντας η νέα σεζόν να τους βρει απόλυτα έτοιμους και αποφασισμένους να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας
Κάτω από αυτό το πρίσμα ο Άγιος Θωμάς απέκτησε τον ποιοτικό  μπακ-χαφ Παρασκευά Μαλάι που έχει παραστάσεις από Γ’ Εθνική, εκτοξεύοντας στα ύψη το αγωνισιτκό του υπόβαθρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Π.Ο Αγίου Θωμά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστη Μαλαι Παρασκευα (Πάρη) , που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Παλληνιακου (Γ εθνικη). Ο 27χρονος μπακ-χαφ έχει σημαντικές εμπειρίες τόσο από την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ με την φανέλα του Φωστήρα Ηλιούπολης, όσο και από την Β’ με τις φανέλες των «γειτονικών» Αστέρα Ζωγράφου και Ιλίσσια 2004!! Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας!!»

Related posts

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης με εννέα παίκτες από το 26′ νίκησε 2-1 εκτός τον Χαλκηδονικό

Abola Team 3

Πολύ δυνατό φιλικό ο ΠΑΣ Γαλάτσι με Δόξα Βύρωνα το Σάββατο 2/9

Abola Team 3

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μ. Κατσάνου με πολύ καλό ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο 3-0 την Άμιλλα Περιστερίου

Abola Team 3