free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κιούρκος: «Αρχικός στόχος να γίνουμε ομάδα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν τη σκληρή δουλεά στον Α.Ο. Χαίδαρίου!
Ο Χρήστος Κιούρκος κι οι στενοί του συνεργάτες συνεχίζουν ακάθεκτοι να θέτουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστεί το «ολόφρεσκο» οικοδόμημα που θα κάνει την εμφάνισή του στα γήπεδα της Α’ Κατηγορίας την ερχόμενη σεζόν. Με την προοπτική να φανεί απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Με αφορμή τις … κριτικές που έχει δεχθεί η ολοκαίνουρια ομάδα που τώρα δημιουργείται, ο έμπειρο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Χρήστος Κιούρκος βγήκε μπροστά και στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα βάζοντας προτεραιότητες:
«Καταρχάς, αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι τα φιλικά γίνονται, ώστε να εντοπιστούν λάθη και παραλείψεις και είναι άκρω διδακτικά για εμάς τους προπονητές
Επίσης, να τονίσω ότι είμαστε μία εντελώς καινούρια ομάδα, που τώρα δημιουργείτια και χτίζεται και επομένως αυτό που προέχει, είναι να φανούμε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Προχωράμε με αργά, αλά σταθερά βήματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όρεξη ακι την συνέπεια που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου στις προπονήσεις».
Ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου για τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον φιλόδοξο Άρη Πετρούπολης στις 6 μ.μ.

Related posts

Ανώτερη η Διάνα κέρδισε δίκαια τα Σούρμενα

abola10

Νέος πρόεδρος ο Αναστασόπουλος στον Όμιλο!

Abola Newsroom

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3