free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στούλης: «Στόχος να φανούμε και πάλι ανταγωνιστικοί»

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Παράδεισου Αμαρουσίου.
Η φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων ξεκίνησε την θερινή της προοετοιμασία με φόντο μία αξιόλογη πορεία στον δύσκολο μαραθώνιο της Β’ Κατηγορίας. Με σκοπό να αποδείξει ότι η περυσινή πολύ αξιόλογη παρουσία της δεν θα αποτελέσει απλά και μόνο μία φωτοβολίδα.
Ο Αλέξης Στούλης συνιστά μία από τις πλέον σημαντικότερες και ηγετικές φυσιογνωμίες των «κυανόλευκων» όλα αυτά τα χρόνια,. Ο πολύπειρος στόπερ ο οποίος θα παρατείνει τη θητεία του στον σύλλογο των βορείων προαστίων για ένατη διαδοχική σεζόν, έσπευσε να αναφερθεί στο εγχείρημα της ερχόμενης απαιτητικής περιόδου:
«Ξεκινήσαμε την καλοκαιρινή μας προετοιμασία με πολλή όρεξη και δίψα για μία αξιόλογη πορεία, Αποσκοπούμε και την ερχόμενη σεζόν να φανούμε δυνατοί και το κυριότερο ανταγωνιστικοί. Δουλεύουμε σκληρά με σκοπό να παρουσιασοτύμε πανέτοιμοι με την λέναρξη του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρή μας επιδίωξη, είανι να κοιτάξουεμ όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια».

Related posts

«Έχασε» Κριτσάλη και Θεοχαρίδη

Kώστας Παλαιολόγος

Μαρούσι-Διαγόρας Αιγάλεω 4-0

Abola Team 3

Υπενθύμιση της ΕΠΣΑ για την κάρτα υγείας

Abola Team