free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιγάλεω: Φταίει ο Μαρουκάκης!

Μπορεί στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το φιλικό της Καλλιθέας με το Αιγάλεω, να μην είχε και πολλά στοιχεία που θα θυμόμαστε, όμως μετά την λήξη του αγώνα, υπάρχει πολύ ρεπορτάζ.
Αρχικά ο τραυματισμός του Μιχάλη Μάρη, που αποδείχτηκε πολύ σοβαρός με τον αθλητή να έχει υποστεί κάταγμα περόνης και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να είναι μακρινή. Αυτό το γεγονός αποτέλεσε και την αιτία της ανακοίνωσης του Αιγάλεω, που τα έχει με τον Μαρουκάκη για τον τρόπο που αγωνίστηκε!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Σήμερα η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας . Από το πρώτο λεπτό μέχρι τη λήξη του «φιλικού» αυτού αγώνα , οι παίκτες της Καλλιθέας αγωνίστηκαν λες και έπαιζαν την παραμονή τους στη κατηγορία, με σκληρό παιχνίδι και βίαια μαρκαρίσματα. Αποκορύφωμά όλων αυτών , ήταν το «τάκλιν» που έκανε στο κέντρο του γηπέδου ο ποδοσφαιριστής Μαρουκάκης ,στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μιχάλη Μαρη, και είχε σαν αποτέλεσμα τον άσχημο τραυματισμό του (Κάταγμα Περόνης). Αυτή η αδικαιολόγητη και αντιαθλητική ενέργεια δεν τιμωρήθηκε ούτε από το διαιτητή του αγώνα (αποβολή) ,αλλά ούτε από τον προπονητή της Καλλιθέας (να γίνει αλλαγή) , απεναντίας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο υπόλοιπο αγώνα που αγωνίστηκε, μέχρι ο διαιτητής να τον βγάλει έξω, δε σταμάτησε να προκαλεί τους παίκτες μας, αλλά και να βρίζει τους φιλάθλους μας στη κερκίδα.
Ευχαριστούμε το Κύριο Παπαδόπουλο για τη φιλοξενία που παρείχε στους φιλάθλους και στην αποστολή της ομάδας μας.

Related posts

Παρελθόν ο Γκίκας από την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2

Σ. Μαματζάκης: «Για μένα ο ΠΟΑ είναι η οικογένεια μου»

Abola Team 2

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Λάμπρου στον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2