free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Αποχαιρέτησε την Λάρισα…

Η Χαρά Νεοφύτου αποχαιρέτησε την ΑΕΛ για την χρονιά που μας πέρασε και ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρα της. Η Κύπρια διεθνής με ανάρτηση της στα social media, θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του κάμπου για όσα έζησε εκεί.
Πολλές ομάδες ερίζουν για την Νεοφύτου, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Abola.gr, έχει σχεδόν αποφασίσει σε ποια θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ποια είναι; Μπορεί να είναι νεοσύστατη, αλλά έχει ιστορία πίσω της! Βοηθήσαμε πολύ!
Η ανάρτηση της Νεοφύτου:
Κάθε ταξίδι έχει και τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκεια ομάδα της ΑΕΛ και προσωπικά τον υπεύθυνο Νίκο Λιντερη, Μάριο Αμαρλιωτη καθώς και τους προπονητές Βασίλη Πανο, Αχιλλεα Μαστοροδημο και Ευριπίδη Βακουφτση για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου με την παραχώρηση τμήματος της ακαδημίας. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τις συμπαίχτριες μου που σε μια χρονιά με πολλές δυσκολίες παρά το νεανικό της ηλικίας τους με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και τις ευχαριστώ πολύ. Πολλές εμπειρίες, ανάμεικτα συναισθήματα.. εύχομαι η νέα χρονιά να σας βρει υγιέστατες χωρίς τραυματισμούς και να υλοποιήσετε τους στόχους της ομάδας.
Υ.Γ : Γιωταραα σε περιμένουμε σύντομα στο γήπεδο ξανά με ακόμα πιο πολλή τρέλα. @ Στάδιο Αλκαζάρ

Related posts

Πέμπτη 2/9 η Πρώτη Προπόνηση της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΙΑΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Τάσος Ζαφειρίου

Πρώτο φιλικό για τον Α. Ο. Ζωή Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης

Τάσος Ζαφειρίου

Η Γκολκίπερ της Ολυμπιάδας Υμηττού Δανάη Δημητροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου