free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Βόμβα» με τον Άρη Πλάκα η Χαλκηδόνα!

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Άρη Πλάκα πραγματοποίησε η Χαλκηδόνα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν που θα συμμετάσχει στη Α’ Κατηγορία Πειραιά!
Το νέο απόκτημα της Χαλκηδόνας προέρχεται απο μία εξαίσια σεζόν που έζησε ως παίκτης του Ιωνικού και μάλιστα ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας που διέγραψε η ομάδα της Νεάπολης προς την ιστορική της επάνοδο στην Football League.
Ξεκίνησε από τους μικρούς του Ιωνικού και στη συνέχει αγωνίστηκε στην Χαλκηδόνα μέχρι το 2004. Μετά την συγχώνευση που έγινε τότε ο Άρης πήγε στον Ατρόμητο Αθηνών και στη συνέχεια επέστρεψε στον Ιωνικό .
Ακολούθησαν οι σπουδές στην Ιταλία όπου αγωνίστηκε στην Σάντα Τσετσίλια. Μόλις πήρε το πτυχίο του επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για 4 χρόνια στην Οδηγήτρια ( όπου αναδείχτηκε πρωταθλητής δυο φορές στην Α’ Πειραιά και για δυο χρόνια στον Ιωνικό ( πέρυσι άνοδο στη Β’ Εθνική) .Μετά από 14 χρόνια ο Άρης Πλάκας επιστρέφει στην αγαπημένη του Χαλκηδόνα…

Related posts

Γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕ Μοσχάτου 15/6 με αγώνα-έκπληξη Φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Abola Team 3

Την πίτα της κόβει 28/1 η Αμφιάλη

Abola Team 3

Οριακή ημέρα για τον Περαμαϊκό

Ρένος Γιαμπουράς