free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επένδυση με τον Γιάννη Βελούτσο o Πανερυθραϊκός

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητος ο Πανερυθραϊκός.
Τα άτομα, όπου ηγούνται των τυχών του φιλόδοξου και δημοφιλούς σωματείου προεξέχοντος του Προέδρου Γιώργου Αχαρογιάν εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους, που άπτονται στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν υψηλό κίνητρο διάκριση και αθ αντιμετωπίζουν την έλευσή τους στην ομάδα των βορείων προαστίων κυρίως ωες μία πρόκληση και για τους ίδιους.
Σε αυτό το πλαίσιο ολοκληρώθηκε η σπουδαία προσθήκη ενός ακόμη νεαρού κι εξελίξιμου ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιαννη Βελούτσου, την ένταξη του οποίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Πανερυθραϊκός
Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έχει προϋπηρεσία στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και με την φανέλα του Αιολικού.
Με βάση το πλούσιο βιογραφικό του όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι το νέο απόκτημα πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την μεσοεπιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων», ενώ αναμένεται να λύσει τα χέρια σε αρκετά ματς του προπονητή του Στέλιου Μουντανάρη.

Related posts

Μαρούσης Άγγελος (Άγιαξ Ταύρου): “Ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα του προπονητή”

Ρένος Γιαμπουράς

«Φρένο» στο Ηράκλειο από Ήφαιστο

Παντελίδης Mάνος

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1: Τα στιγμιότυπα

abola10