free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Και πρόκριση και Ευαγγέλου!

Μέσα σε λίγες ώρες ο Εθνικός είχε διπλή χαρά. Την πρόκριση επί της Νέας Αρτάκης για το Κύπελλο, την διαδέχτηκε η ανακοίνωση της Ηλία Ευαγγέλου.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Τερεζόπουλου, και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά στις αυξημένες φετινές υποχρεώσεις του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Η Διοικούσα επιτροπή του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Ευαγγέλου.
Ο 22χρόνος (18.05.1997) υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός υπήρξε διεθνής με τις ομάδες της  Εθνικής Νέων και  Ελπίδων, ήταν επαγγελματίας στον Αστέρα Τρίπολης -έχοντας αγωνιστεί με την ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Superleague και στο κύπελλο – ενώ έχει εμπειρία της κατηγορίας έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Καλλιθέα, Σπάρτη, Παναρκαδικό και Ναυπακτιακό Αστέρα.
Ήδη ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τέθηκε αμέσως στην διάθεση του προπονητή της ομάδας  παίρνοντας μέρος στην απογευματινή προπόνηση.
Ήταν μια ακόμα επιθυμία και επιλογή του κόουτς Τερεζόπουλου για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας στην οποία είχε διαπιστώσει κάποια προβλήματα, την οποία η Διοικούσα Επιτροπή  ικανοποίησε άμεσα.

Related posts

Συγχαρητήρια από το Κερατσίνι στον ΑΟ Καραβά

Abola Team 3

Τρεις προσθήκες για Θησέα Αγριάς

Abola Team 2

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ναυπακτιακός

Abola Team 2