free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

To φιλικό σε δεύτερη μοίρα…

Η ισοπαλία με 0-0 στο φιλικό αγώνα του Ερμή Κορυδαλλού με την Άνω Μερά πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς δύο παίκτες των φιλοξενουμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Καλαμάρης υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για διαπιστωθεί το πρόβλημα του και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όμως το χειρότερο έγινε λίγο πριν το τέλος με τον Μεζίνι να παραμένει αναίσθητος στο χορτάρι καθώς του είχε γυρίσει η γλώσσα. Χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών, ο παίκτης απέφυγε τα χειρότερα και το μόνο που χρειάστηκε είναι να διακομιστεί σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν σπουδαίες συγκινήσεις και δικαίως το τελικό 0-0.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Μπότος, Μικρούλης, Αντωνίου, Λαζάκης, Καλλιακούδας, Καραγιάννης, Σεναιβύρης, Καρατζάς, Τζανιδάκης.

Έπαιξαν ακόμα και οι Παπακώστας, Μετχάτ, Σταυράτης, Κασσιαβός, Γιαννακόπουλος, Λαγκαδίτης, Στακάι, Νταλάκος, Σάμαρης, Κιούκου, Μελλής, Μούκας, Δούλος, Κωνσταντόπουλος.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Κωτσοβός) Παλλιούρας, Παπαδάκης, Λένγκα, Αχείμαστος, Ξενάκης, Καραϊνδρος, Σαββίδης, Κυριάκος, Ζώτος, Ζυγκερίδης, Λεσάι.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Σούλτσε, Καλαμάρης, Καλαγκάνης, Μαμαντού, Κέμπε, Κωτσοβός, Μεζίνι, Ραζάκ, Χριστοδουλάκης.

Related posts

Γ’ Εθνική: Νίκη ανόδου ο Παναργειακός (0-1)

Abola Team

Τον Δημήτρη Σαραβάκο θα βραβεύσει η Παναχαϊκή

Abola Team 3

Συνεχίζεται η ενίσχυση στην Κόρινθο

Abola Team 2