free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με “αέρα” Κοπιτσή!

Μόλις λίγες ώρες πριν, ο Ακράτητος είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χάρη Κοπιτσή και αυτό ήταν ικανό να δώσει την ψυχολογία και να πάρει τη νίκη, στο φιλικό κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού με 1-2.
Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, με τον Κατσούλη να σκοράρει δις και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Ερμής ήταν καλύτερος και μείωσε με τον Χρήστου να ευστοχεί σε πέναλτι.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Παπακώστας, Μελλής, Αντωνίου, Γιαννακόπουλος, Καλλιακούδας, Στακάι, Νταλάκος, Τζανιδάκης, Μέτχατ, Σάμαρης, Βίρης.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Μπότος, Κολοβός, Μικρούλης, Κασιαβός, Λαζάκης, Καραγιάννης, Σενάι, Σκόνδρας, Καρατζάς, Χρήστου, Κιούκου, Φιλόπουλος.
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Χάρης Κοπιτσής) Μουζάκης, Μπρολίν, Διονέλλης, Σκαμαντζούρας, Μαούνης, Κοντούλης Α., Τσεμπελέ, Κόρμαλης, Καλέμι, Πετσίδης, Σαξανίδης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν  ακόμη οι Νικολόπουλος, Κοντούλης, Βλάχος, Τσοπανίδης, Φιλιμέγκας, Κουτρούλης, Χριστοδούλου, Κοπιτσής, Πίσφας.

Related posts

Εκδρομή στη Ραφήνα θα πραγματοποιήσει η Χαλκίδα

Abola Team 2

Μάγγος: «Ήταν μία χρονιά – παρακαταθήκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας»

Abola Team 2

Το Σάββατο 2/9 με Χαραυγιακό στην Ηλιούπολη ο Εθνικός

Abola Team 2