free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νέο ταλέντο για τον Εθνικό Πειραιώς!

Είναι εξαιρετικά μια μεταγραφή “κοινής αποδοχής” θα λέγαμε, αφού ο πλέον 19χρονος επιθετικός Γιώργος Κατσέρης, διάλεξε σταθμό για το επόμενο βήμα της καριέρας του και δεν είναι άλλος από τον Εθνικό Πειραιά, που τον ήθελε πολύ στο ρόστερ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ένα ακόμα ταλέντο για τον Εθνικό
Μία ακόμα σημαντική προσθήκη για την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρόκειται για τον εξαιρετικά ταλαντούχο 19χρονο επιθετικό Γιώργο Κατσέρη (14/6/2000).
Ο υψηλόσωμος σέντερ φόρ έχει περάσει από την ακαδημία της Κηφισιάς και του ΠΑΟΚ, ενώ πέρσι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Αήττητο Σπάτων και αγωνίστηκε σε 9 αγώνες της Football League, έχοντας και 1 γκολ, και έπαιξε και σε 1 ματς του Κυπέλλου, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο επιλέχθηκε από τον Μάκη Χάβο και ακολούθησε όλη την προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία στο Καρπενήσι. Ήταν από καιρό στο στόχαστρο του προπονητή μας κ. Τερεζόπουλου και της επιτροπής μεταγραφών, αλλά μόλις αποχώρησε οικειοθελώς από την Λαμία για προσωπικούς λόγους, αμέσως έγινε στόχος πολλών ομάδων.
Η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην ομάδα μας, μαζί με το γεγονός ότι ταιριάζει απολύτως στο αγωνιστικό μας πλάνο, ήταν καταλυτικοί παράγοντες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.”

Related posts

Στις 3 Ιουλίου η ΓΣ του Εργοτέλη

Abola Team 3

Λαμπαδηδρόμοι οι άνθρωποι του Ιάλυσου για κοινωνικό σκοπό

Abola Team 2

Την αντίθεσή της για τα μέτρα τάξης στο ντέρμπι με την Ρόδο εκφράζει η “Θύρα 6” του Διαγόρα

Abola Team 2