free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Futsal: Στην Σάμο αλλάζουν όλα!

Ένα άθλημα που ολοένα κερδίζει και μεγαλύτερο κοινό είναι το Futsal, ή ποδόσφαιρο σάλας επί το ελληνικότερον! Το ποδόσφαιρο σάλας έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό, που γεμίζει τα κλειστά γυμναστήρια και παρακολουθεί ένα πολύ όμορφο θέαμα.
Την Παρασκευή 30/8 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας με την κληρωτίδα να έχει… κέφια και να βγάζει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες ήταν η φιναλίστ του περσινού τελικού του πρωταθλήματος, με την Ένωση να παίρνει τον τίτλο στο τελευταίο τελικό και στην διαδικασία των πέναλτι.
Στην Β’ Εθνική μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια κάνει η ομάδα της Σάμου. Μια ομάδα που μπορεί να είναι νεοσύστατη, όμως έχει πολύ υψηλούς στόχους και οράματα. Η Samos Futsal έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο πλάνο που σκοπό έχει την συσπείρωση όλου του νησιού γύρω από το άθλημα.
Το Abola.gr θα είναι κοντά και στο Futsal ενημερώνοντας τους αναγνώστες του για όλα τα αποτελέσματα και τα νέα γύρω από αυτό το πολύ ενδιαφέρον άθλημα.

Related posts

Νέα Ε.Ε. της ΕΠΟ: Συνεδριάζει τη Δευτέρα (5/4), τα δεδομένα για Γ’ Εθνική και τοπικά

Γιώργος Ανανίδας

Απίστευτο πριμ στην Οσμανλίσπορ για πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Abola Team 3

Εύκολη επικράτηση της Προοδευτικής (3-1)

Abola Team