free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν είχαν τον Άγιο τους!

Οι Άγιοι Ανάργυροι κέρδισαν με 1-0 τον Α.Ο. Περιστερίου σε φιλική αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους στοιχεία. Προβληματισμός για την ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, όσο τόσο για την εμφάνιση, αλλά κυριότερα για τον τραυματισμό του Πιπίνη, που αποχώρησε στο 10 λεπτό.
Αντίθετα στο Περιστέρι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι για την προσπάθεια της ομάδας τους, όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Χανιώτης (65′ Βαμβακάς), Βυζανιάρης (60′ Κατσίβελας), Μαντίκος (46′ Μπέκος), Πιπίνης (10′ λ.τρ. Μπίρης), Κατσάρας (46′ Ανδρέου), Τσερκώνης (46′ Γεωργαντώνης), Μαυρομματάκης (60′ Νικολέτος), Γκουτσούλας (46′ Κούμπρια), Τουλουβασίλης (75′ Φουρίκης), Λαθούρης (46′ Καμπόσος), Αρβανιτάκης.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Καταχανάκης, Υπο Δοκιμήν, Βελέτζας, Μπέντας, Μπούζας, Κλωνάρης Ζιάμπρας, Νένδος, Θεοδώρου, Λέτσι, Ρίζος.
Αγωνίστηκαν ακόμη οι Σεττελάρι, Τσιώσης, Γεροδημήτρης, Τσιλεπής, Ασωνίτης, Κοριώζος, Ζαφειράτος, Ρόκα, Μπισίρης, Μπέργκοβιτς.

Related posts

Δώδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Παναγιώτη Βαβάκα γκολκίπερ ο Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

“Διπλή” επένδυση στο Αιγάλεω!

Ρένος Γιαμπουράς

Μεταγραφικός «πυρετός» στον Μικρασιατικό

Kώστας Παλαιολόγος