free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

“Εντυπωσιακή” Λαύρα!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για την ομάδα του Αργύρη Ψαρρού που επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Μεταμόρφωσης και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους στο έπακρο καθώς και το γεγονός πως προηγήθηκαν λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43′ με το Μυτιληνό.
Στο 63′ ήταν η σειρά του Κουλουρίδη να σκοράρει ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 2-0 για να έρθει στο 89′ ο Σημαιάκης με νέο πέναλτι και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.
Η Λαύρα θα αντιμετωπίσει το επόμενο Σαββατοκύριακο και πάλι στην έδρα της, το νικητή της αναμέτρησης Δούρειος-Αστέρας Εξαρχείων.
Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Στεφανοπούλου, Ανδρέου
ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Γουλής, Σημαιάκης, Λιάτος (46′ Λύτρας), Κασάμης (46′ Φατής), Πολυμερόπουλος, Μυτιληνός (83′ Ρούστα), Διαμαντής, Σκούρας, Ξενιτόπουλος (64′ Παπαευθυμίου), Κουλουρίδης, Γούλας.
ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μπαρόλας, Χατζηιωαννίδης, Καλαμπαλίκης (46’ Λιάτης), Κοκκινόπουλος, Λέσι, Σπανουδάκης, Αποστόλου, Κοκότης, Κολοκοτρώνης, Δαβερώνης, Αντωνακάκης (46’ Κλετσίδης).

Related posts

Σημαντικές ανακοινώσεις η ΕΠΣΑ για τα σωματεία της ενόψει της κλήρωσης των πρωταθλημάτων

Abola Team 3

Σφράγισαν το εισιτήριο οι Άγιοι Ανάργυροι (2-1)

Abola Team

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (8/4) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3