free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Πέρα την “σόκαρε”!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πάθος και ανατροπές συναισθημάτων, η Πέρα Κλουμπ επικράτησε με 3-1 της Τερψιθέας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το τέρμα του Νίκου στο 12ο λεπτό και κάπου εκεί πίστεψαν ότι πήραν την πρόκριση, όμως στο 74ο λεπτό έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Γκεάφη ανέτρεψε τον Ρίζο, με τον τερματοφύλακα της Τερψιθέας να αποβάλλεται και τον παίκτη της Πέρα να ισοφαρίζει. Στο 85ο λεπτό, ήταν η σειρά του Πολίτη να αποβληθεί και να “ισοφαρίσει” τις κόκκινες κάρτες, ωστόσο η τελευταία λέξη άνηκε στον Αγκαλίου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων με δύο γκολ στο 89′ και στις καθυστερήσεις, έδωσε την μεγάλη πρόκριση για την ομάδα του.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ (Στάθης Πανακούλας) Πιτσίνης Σ., Πιτσίνης Μ., Κωνσταντόπουλος (46′ Πολίτης), Χίνος (67′ Παυλόπουλος), Μαντέλος, Κιόσι, Ρίζος (85′ Ρέμε), Αγκαλίου, Ακάσογλου (51′ Μανσούρ) Σιάσος, Μουρδουκούτας.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Σταματόπουλος) Γκεάφης, Ευθυμιάδης, Ζώτος (44′ Λιβιεράτος), Γραμματικόπουλος, Κουλουκτσής, Παναγιωτόπουλος (75′ Γολέτας), Νίκου (69′ Παππάς), Τσιρόπουλος, Σκουμπουρδής, Πόρης, Γιοματάρης.

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Απαραίτητο το δελτίο πιστοποίησης προπονητή…

Abola Team

Καταγγελίες για κερδοσκόπους από την Π. Ε.Π.Π.

admin

Στη Δόξα Βύρωνος ο Ρέτσος

abola10