free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝ

Σοκ με Θεοδωρακάτο στο Γαλάτσι!

Πλήγμα για τον ΠΑΣ λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αφού χάνει τον ποδοσφαιριστή για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού.
Η ατυχία… χτύπησε την πόρτα του Γαλατσίου και τον αρχισκόρερ Σπύρο Θεοδωρακάτο, καθώς ο τελευταίος υπέστη ρήξη χιαστού κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα προετοιμασίας και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δεδομένα θα λείψουν τα γκολ του ποδοσφαιριστή (36 τέρματα σε 87 ματς τα τελευταία τρία χρόνια) ενόψει του νέου πρωταθλήματος, με το Θοδωρή Κουτσουδάκη και το επιτελείο του να καλούνται να βρουν λύσεις σε αυτό το απρόσμενο πρόβλημα που δημιουργήθηκε!
Αναμφίβολα, ο πονοκέφαλος είναι μεγάλος για το τεχνικό τιμ, καθώς δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να αντικατασταθεί επάξια ο παίκτης, αφού τα ρόστερ των ομάδων ουσιαστικά έχουν κλείσει.
Από εκεί και πέρα μέσω ανακοίνωσης από τον ΠΑΣ Γαλάτσι αναφέρουν τα εξής:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι συμπαίκτες του και οι φίλαθλοι του συλλόγου, εύχονται ολόψυχα στον εξαίρετο οικογενειάρχη (έχει δύο υπέροχες θυγατέρες), ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ!!!».

Related posts

«Έχτισε» τα γκολπόστ με Γαλανάκη

Abola Team

Κορωνίδα Γαλατσίου: Προπονήσεις τμημάτων

Abola Newsroom

«Μας αδικεί το σκορ»

Kώστας Παλαιολόγος