free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝ

Ακάθεκτος τα μεταγραφικά «χτυπήματα» ο ΠΟΨ

Ντύθηκε στα πράσινα ο διακαής πόθος, Γιώργος Μιχαλόπουλος!
Δυνατό αναμένεται να παραταχθεί και φέτος το Ψυχικό στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ, αφού μεταγραφικά έχει κινηθεί δυναμικά και μάλιστα αν και έχουμε φτάσει στα μέσα του Σεπτεμβρίου δε σκοπεύει να… φρενάρει ούτε τώρα, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας!
Έτσι, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μιχαλόπουλος αποτελεί τη νέα προσθήκη στο ρόστερ του ιστορικού συλλόγου.
Πιο χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των πράσινων αναφέρονται τα εξής:
«O Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μιχαλόπουλου.
O Γιώργος Μιχαλόπουλος, αποτελώντας τον διακαή πόθο αρκετών φιλάθλων μας και σε συνδυασμό με τη μεγάλη επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί και να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα του προαστίου όπου γεννήθηκε και ανήκει, αποτελεί εφεξής ποδοσφαιριστή του βασικού ρόστερ του ιστορικού μας Συλλόγου. Ξεκίνησε από το φίλο σωματείο του Παπάγου και γρήγορα μεταπήδησε σε ομάδες κυρίως της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Δεδομένης της υψηλής του τεχνικής, αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής και επιθετικής γραμμής, διακρίνεται για το μέταλλο νικητή που εκπέμπει και είναι βέβαιο ότι θα συντελέσει στους στόχους της φετινής χρονιάς.
Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες του και ο φίλαθλος κόσμος μας, τον καλωσορίζουν στη φυσική του οικογένεια και του εύχονται υγεία και κάθε επιτυχία με την ένδοξη φανέλα του Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ».

Related posts

Τρεις πολύ δυνατές μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Παπάγος, με το ίδιο όμως επίθετο

Abola Team 2

Θόδωρος Τζαβάρας (Λύκοι Χαϊδαρίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Ο “παλιός” της Πέρα Κλουμπ Γιάνννης Σμυρνιωτάκης

Τάσος Ζαφειρίου