free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝ

Έδειξαν από την αρχή τα… δόντια τους!

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι η Αγία Ελεούσα απέκλεισε στα πέναλτι τον ΠΑΣ Γαλάτσι με 7-6 (2-2 τα 90’)!
Κληρώθηκαν και οι δύο στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και δεν τίθεται αμφιβολία ότι θα παλέψουν για την άνοδο.
Ως εκ τούτου το σημερινό ματς για τη β’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της κόντρα τους στο φετινό πρωτάθλημα και όπως αναμενόταν ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι το οποίο και τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες!
Ο Σιδέρης στο 48′ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αγία Ελεούσα για να έρθει στο 62′ ο Γεωργακόπουλος να κάνει το 1-1. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 73′ έφερε τα πάνω – κάτω στην αναμέτρηση βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΠΑΣ. Όμως, στο 88’ ο Ρούσσος έσωσε την παρτίδα για τους φιλοξενούμενους και έστειλε το ματς στην παράταση.
Εκεί δεν άλλαξε κάτι με συνέπεια η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι με την Αγία Ελεούσα τελικά να περνάει στον γ’ γύρο με σκορ 7-6.
Διαιτητές: Μπακογιάννης, Καραγεώργος, Καραγιαννίδης
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Φραγκουλόπουλος Δραμιτινός, Ευαγγέλου, Στίμος (84’ Ράππας), Βαμβακερής, Αρναρέλης (118’ Ιωαννίδης), Μακρουδάκης (49’ Μπίλο), Χαλιβελάκης, Μαστρογιάννης (72’ Ζώης), Γεωργακόπουλος, Κουλιμίδης.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Τάκης Γιαννόπουλος): Ρούμπας, Βλαχόπουλος (46’ Μπίκος), Παπαδόπουλος, Μελάι, Χατζημιχάλης (98’ Μακρής), Βασιλάρης, Γιαννόπουλος (82’ Φίλης), Παούρης, Ξενάκης, Σιδέρης (106’ Λάμπρου), Ρούσσος.

Related posts

Έμεινε και ο Φίλων Σωτήρης στους Λύκους Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Φοίνικας Περιστερίου-Χαλάνδρι: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Ποσειδώνας Γλυφάδας-Αστέρας Ζωγράφου 1-2: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Abola Team 3