free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

“Μάγκικο” διπλό για τον Παναθηναϊκό!

Η U19 του Παναθηναϊκού πέρασε από την έδρα του Άρη και συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα της Super League. Η νίκη των “πρασίνων” είναι ακόμα πιο σημαντικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι έφτασε στην επικράτηση με παίκτη λιγότερο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αθανασακόπουλο στο 28ο λεπτό, αποτέλεσμα που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Άρης έφθασε στην ισοφάριση στο 67′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπακούτση, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ηλιάδης. Ο Παναθηναϊκός, όντας καλύτερος έφθασε στη νίκη με το γκολ του Σαμαρά, δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΡΗΣ (Κώστας Καζάνας): Παρίσης, Μαρμαρίδης, Μέρο, Σεγκέργκης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Καράμπελας, Κοντοπούλης, Μπακούτσης, Μπαλικτσής. ‘Επαιξαν και οι: Καλαϊτζής, Κριμιτζάς, Κατσουλίδης, Σιούτας και Βασιλόπουλος.
Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογιώργος, Σαντικάι, Σπίνος, Ζαγαρίτης, Βαγιανίδης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης, Σαμαράς, Σούλτσε. Έπαιξαν και οι: Νιάρχος, Καρβούνης, Σιδεράς και Τουρκοχωρίτης.

Related posts

Η ΕΠΣΑ για την τελική φάση Νέων & Παίδων

Abola Team 3

Η ΕΠΣΑΝΑ για τα πρωταθλήματα Παμπαίδων, junior, Νέων, Παίδων & μπαράζ Παίδων & Νέων

Abola Team 3

Οι “ευχαριστίες” του Γιάννη Ντακουρη (ΠΑΟ ΡΟΥΦ)

Abola Team 2