free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μεταγραφικά «χτυπήματα» ο Λαρισαϊκός-Aισιόδοξος ο Τσιάκαλος!

Δυναμικά κινήθηκε στην τρέχουσα περίοδο ο Λαρισαϊκός, όπου και η διοίκηση της ομάδας ενίσχυσε το ρόστερ!
Φιλοδοξίες να κάνουν μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Αθηνών έχουν στο Λαρισαϊκό! Γι’αυτό και προχώρησαν στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν σταματάνε εδώ οι μεταγραφές. Σε συνδυασμό με την  προσθήκη του έμπειρου Βασίλη Τσιάκαλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που έχει επιδείξει έργο στις προηγούμενες θητείες του σε Αστέρα Χαϊδαρίου, Λέοντες Καμινίων και Μιθριδάτη φαίνεται πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να πάει καλά φέτος η ομάδα του Αγίου Παύλου.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι εξής:
Ανδρέας-Μιχαήλ Βασιλικός, Πέδρο Τεϊδέλ Αμίλητος, Ντάριο Λίκα, Αλέξανδρος Σκαβάλης από τον Μιθριδάτη, Ιωάννης Τεχοβίτης δανεικός από την Πεύκη, Σάββας Γκούλης από το εφηβικό του ΑΟ Περιστερίου, Ιωάννης Ξυλάς Αστέρας Αρφαρών, Θοδωρής Σαλούστρος από Λέοντες Καμινίων, Παναγιώτης Περιβολαράκης, γεννηθείς του 2003 ακραίο Μπακ έχει παίξει ΑΟ Χαϊδαρίου, Αστέρα Χαϊδαρίου και Ατρόμητο όλα σε τμήματα υποδομής και τέλος ο Μηνάς έχει γεννηθεί το 2000 και έχει παίξει ανδρικό Αγία Παρασκευή Βόλου.
Από την πλευρά του για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο Λαρισαϊκό ο Βασίλης Τσιάκαλος μας ανέφερε:
«Είναι μια καινούργια αρχή με ότι συνεπάγεται αυτό. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αιθεροβατούμε. Πρώτα απ’όλα μας ενδιαφέρει να γίνουμε ομάδα γιατί το ρόστερ αποτελείται από πολλούς καινούργιους παίκτες και νεαρούς ηλικιακά. Από εκεί πέρα ο αγωνιστικός χώρος είναι καθρέφτης για οποιαδήποτε ομάδα και εκεί θέλουμε να δείξουμε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική και επικίνδυνη ομάδα».

Related posts

Ταταύλα-Αίας Αθηνών 6-1

Abola Team 3

Ανέβασε … στροφές στην επανάληψη ο Γαλαξίας (3-0)

Abola Team

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΤΙΜΑΚΗ o Εθνικός Αστέρας

Abola Team 3