free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

“Σόκαραν” την Ελευσίνα οι Πόντιοι!

Ο Απόλλωνας Ποντίων Ασπροπύργου έκανε την μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι της πρώτη φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΔΑ! Επικράτησε μέσα στην Ελευσίνα του Πανελευσινιακού με 2-4 και τον απόκλεισε από την επόμενη φάση.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς χάρις το γκολ του Γεωργιάδη στο 6ο λεπτό, όμως ο Πανελευσιανιακός έδειξε να συνέρχεται με τα γκολ του Μάκρα και του Δουκάκη, έφθασε στην ανατροπή στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, οι Πόντιοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με μια αντεπίθεση στα τελευταία 17 λεπτά του αγώνα, πήραν μια μεγάλη νίκη και πρόκριση. Αρχικά ο Σιδηρόπουλος ισοφάρισε, με τον Νταγιαντά να κάνει το 2-3 και τον Παρασίδη να ευστοχεί στο πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και διαμορφώνει το τελικό 2-4.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Γιάννης Ρόκκας): Σκλιάς, Φυσαράκης, Μιχαήλος, Λάμπρου, Γουβαλάρης, Ατματζίδης, Μπέχλης, Τούσης, Μάκρας, Μακρίδης, Δουκάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(Μάκης Παπαδόπουλος): Τσεπέρης, Σοφιανίδης, Δανιηλίδης, Νίκας, Μυστρίδης, Σιδηρόπουλος, Μασμανίδης, Παρασίδης, Μειμαρίδης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης.

Related posts

Νίκες Μανδραϊκός-Ασπρόπυργος στο Κύπελλο ΕΠΣΔΑ (Αναλυτικά τα ματς)

Abola Team 3

Ανακοίνωση για την διαιτησία Χρέλια ο Απόλλωνας Άνω Λιοσίων

Παντελίδης Mάνος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔΑ (29/9)

Abola Newsroom