free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ακόμα βάζει ο Φαληρικός!

Με το εντυπωσιακό 6-0 επικράτησε ο Φαληρικός της Κύπρου Κορυδαλλού και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Μοσχάτου.
Δεν είχαν πρόβλημα οι γηπεδούχοι που βρήκαν σκορ από τους Σταθαρά, Κρικοριάν, Βιδάλη, Πέρρο (2) και Μακρή. Στον αντίποδα η Κύπρος, προσπαθεί να προλάβει καθώς μόλις πριν λίγες μέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της και στον αγώνα κατέβηκε με 12 συνολικά παίκτες, ενώ αναγκάστηκε να τελειώσει την αναμέτρηση με 10, καθώς αποχώρησε ο τραυματίας Μαραγκόπουλος.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Γιαννούλης Α , Μακρής , Μπέτσος, Μπάκας, Βιδάλης, Σταθαράς( 67’ Τάχο), Πέρρος, Κάτσος( 64’  Μαυρουδής), Βέττας( 73’ Γιαννούλης Λ.), Μελαμπιανάκης ( 59΄  Θεοφιλάτος), Ντερ Κρικοριάν .
ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.: Αλεξανδράκης, Μαραγκόπουλος, Ντζούρας, Καζιάνης, Λοξός, Βασιλειάδης  Θωμάκος ,Νάνος( 57’ Μπερίλος ) , Μαυρουδής, Παπακίτσος , Καλαϊτζάκης

Related posts

H ΕΠΣ Πειραιά για το πρόγραμμα του ανανεωτικού Σεμιναρίου Ταυτοτήτων Τριετίας (11-12/6), το Σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών, τις δωρεάν 10 αιτήσεις μεταβολών και την τακτική Γ.Σ.

Abola Team 3

ΕΠΣ Πειραιά: Το Σάββατο 20/4 στο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ οι τελικοί Κ16

Nάσος Φακίδης

Προοδευτική…διαρκείας!

Abola Team