free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Μικρασιατικό

Μετά τη νίκη επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης οι «βυσσινί» πέτυχαν μία ακόμη αυτή τη φορά επί του Άρη Χολαργού.
Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη, αλλά τα πιτσιρίκια του Κώστα Σταμπουλίδη φαίνεται πως ξεκινάνε καλά τη σεζόν. Έτσι, μετά τη νίκη επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης στην α’ φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ, ήρθε ακόμη μία αυτή τη φορά με το επιβλητικό 4-0 επί του Άρη Χολαργού κερδίζοντας την πρόκριση στη γ’ φάση του θεσμού.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με το αυτογκόλ του Παναγιώτου, ενώ ο Ζερκουλής με δύο προσωπικά του τέρματα στο 38’ και στο 53’ έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σμυρνάκης στο 66’.
Ο Άρης Χολαργού έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο πρώτο μέρος, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βεντούρης απόκρουσε ο Γαλανάκης (23′).
Διαιτητές ήταν οι Μαράνος, Τραντάς, Βαμβακάς.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Γαλανάκης, Χριστοφυλόπουλος (70’ Σακκάς), Αλευρής, Βλάχος, Γκουρνέλος, Κουλίρα, Γρυπάρης (60’ Αμπάζι), Σάββας, Ζέρκουλης (77’ Καραθανάσης), Σμυρνάκης, Βασιλάκης (70’ Γεωργίου).
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Πετράκης, Μιχαηλίδης, Ντουλάκης (76’ Λουσίδης), Καραβοκύρης, Παναγιώτου, Βλάχος (72’ Οικονομου), Γαλάτης )62’ Στρατάκος), Κατσαρός, Λούμι, Γκόνος, Βεντούρης (82’ Μπαρδής).

Related posts

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης 2-1 την Λαύρα στην Αργυρούπολη

Abola Team

Ο πίνακας των πρώτων σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΑ και στο Κύπελλο

Abola Team 3

Σκορπάει χαμόγελα το Καματερό-Επικράτησε 4-0 του Χαλκηδονικού και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις

admin