free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλύτερος, αλλά ισόπαλος ο Φωστήρας!

Ο Φωστήρας αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στην έδρα της Θύελλας Ραφήνας, στο τελευταίο φιλικό και των δύο ομάδων πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξαν το σκορ μετά από κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Ο “φονέας” από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του και έφτασε στην ισοφάριση με εκπληκτικό γκολ του Ηλιάδη στο 19ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στην συνέχεια και άλλες ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν ήταν εύστοχοι και έμεινε το τελικό 1-1.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
Θύελλα Ραφήνας:(Νίκος Μεσολόγγης) Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Μανδύλης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης, Ματσαδές, Δημητρίου, Μπουντάκης, Ιωαννίδης, Φύτρος, Σχίζας, Κατσικάτσος, Χρήστου, Τσάκωνας, Κανελλόπουλος.
Φωστήρας:(Θύμιος Γεωργούλης) Χατζηεμμανουήλ, Κωνσταντινίδης, Καλιμούκος, Μπιμπισίδης, Αργκιλέσι, Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Σάμιος, Μαρίνου, Μπερνιδάκης, Αλεξίου, Μίτα, Αθανασόπουλος, Κόλλιας, Κουτσούμπας, Ασημάκης, Πουρσανίδης, Κουλούρης, Μπάμης, Πετριτάι, Μωχάμεντ.

Related posts

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΔΑ: Στους “4” ο Ακράτητος

abola10

Μοιρασιά στο Κερατσίνι!

Abola Team

Λ. Καραδήμος: «Σημαντικό να συνεχιστεί η Γ’ Εθνική, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους μας…»

Γιώργος Ανανίδας