free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλα… παντού!

Το Abola.gr ήταν κοντά σας και σας ενημέρωσε για όλους τους αγώνες Κυπέλλου τόσο σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όσο και για το Κύπελλο Ελλάδας. Και αυτή είναι μια σύνοψη των όσων ζήσαμε σήμερα το απόγευμα.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ
Το Αιγάλεω πήρε “παλικαρίσια” πρόκριση μέσα στον Πύργο με ανατροπή, ενώ ο Πανθηραϊκός χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση! Νωρίτερα τα Τρίκαλα πέρασαν από την Κρήτη με το τελευταίο εισιτήριο να πηγαίνει στην Αταλάντη.
Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ με την Πέρα Κλουμπ να συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της και να πετάει έξω την Ιεράπολη. Κατά τα άλλα πέρασαν τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα.
Δείτε εδώ τα σημερινά αποτελέσματα!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑΝΑ
Η Άνοιξη έκανε την μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, καθώς πέρασε μέσα από τα Γλυκά Νερά. Το ντέρμπι το πήρε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που νίκησε την Τριγλία Ραφήνας.
Δείτε εδώ τα σημερινά αποτελέσματα!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Εντυπωσιακός ο Φαληρικός συνέτριψε με 6-0 την Κύπρο Κορυδαλλού, ενώ δεν είχαν προβλήματα τα θεωρητικά φαβορί να επικρατήσουν και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Δείτε εδώ τα σημερινά αποτελέσματα!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΔΑ
Ακράτητος όνομα και πράγμα, καθώς συνέτριψε με 8-0 τον Λέον, όπως και όλα τα φαβορί που είναι με το 1.5 πόδι στην επόμενη φάση.
Δείτε εδώ τα σημερινά αποτελέσματα!

Related posts

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 11′ (video)

Abola Newsroom

Κύπελλο Ελλάδας: Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε ο Ολυμπιακός (3-2) τη Λαμία

Abola Newsroom

Κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019

Abola Team 2