free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση με Ανατροπή για το Αιγάλεω.

Στο Δημοτικό Στάδιο του πύργου έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ξενοφών Κρεστένων και το ιστορικό Αιγάλεω που έχει υψηλούς στόχους τόσο στο κύπελλο όσο κ στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα της Ηλείας προηγήθηκε με πέναλτι στο 65′.Η ομάδα του Αιγάλεω είχε την υπέροχη και την κατοχή τής μπάλας με αποτέλεσμα να έχει δύο δοκάρια και σωρεία ευκαιριών. Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή είχαν οι αλλαγές του έμπειρου προπονητή Πέτρου Δημητρίου που αρχικά στο 46′ με την αλλαγή του Ροτζεριο αντί του Σταματακη, στο 65′ ο Πετρόπουλου αντί του Μαγκακη και του Τσιτσαρι αντί του Κατσικογιαννη. Η ανατροπή ξεκίνησε με τον Παπανικολα που με ωραίο σουτ από το υψως της μικρής περιοχής ισοφάρισε για την ομάδα του Αιγάλεω. Η τάξη αποκατασταθηκε μετά από πολύ ωραία κάθετη του Ροτζεριο προς τον Πετρόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 1-2 στο 93′.
Η ομάδα του Αιγάλεω περιμένει την κλήρωση για να δει τον επόμενο αντίπαλο της.
Οι συνθέσεις
Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (70′ Πετρόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Φερεκίδης (51′ Γκρίλλας), Π. Κουτσογιαννάκης, Μούτσος, Μπουτσικάκης (75′ Μπακατσέλος)  –  (στη 18άδα και οι, Μπατζάκας, Πλατανίτης, Βυθούλκας, Χαραλαμπόπουλος)
Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης (62′ Πετρόπουλος), Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Τσαφταρίδης, Σταματάκης (46′ Ροτζέριο), Ντιατά, Κατσικογιάννης (72′ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης  –  (στη 18άδα και οι, Τσίτσαρης, Σφυρίδης, Μπαξεβάνος, Κουτσουμπέλας).

 

Related posts

Σοκ και τρόμος: Νεκρός φίλαθλος και τραυματίες μετά από πυροβολισμούς

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Οι τριάδες των διαιτητών στον 7ο όμιλο

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου (14/10) στην Α’ κατηγορία

Abola Team