free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

MOTW: Εθνικός – Φωστήρας!

Το περσινό παραλίγο και η 3η θέση για τον Εθνικό και ο νεοφώτιστος Φωστήρας που θέλει να θυμίσει σε όλους ότι ανήκει στις Εθνικές κατηγορίες. Ιστορικό ντέρμπι στον 5ο όμιλο από το πρώτο παιχνίδι και το Abola.gr  θα σας ενημερώνει για τα νέα των ομάδων.
ΕΘΝΙΚΟΣ
Αδιαμφισβήτητα ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις. Στα φιλικά έδειξε ότι είναι μια έτοιμη ομάδα παρά τις προσθήκες που υπήρχαν. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έχει αποδείξει ο,τι μπορεί να διαχειριστεί καλά το κάθε ρόστερ. Σαφώς ο αποκλεισμός από την Επισκοπή στο Κύπελλο ταρακούνησε την ομάδα αλλά στο τελευταίο φιλικό με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη ήταν εκπληκτικός ο Εθνικός με ωραίο ποδόσφαιρο ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ούτε και να δεχτεί. Σίγουρα ο Εθνικός θέλει να συνεχίσει από πέρσι τις καλές εμφανίσεις και φέτος να πάρει την πρώτη ή την δεύτερη θέση του ομίλου.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ
Η επάνοδος του Φονέα στις Εθνικές κατηγορίες είναι γεγονός. Σίγουρα μπορούμε να εγγυηθούμε οτι ο Φωστήρας δεν θα φοβηθεί να κοιτάξει κανέναν στα μάτια επειδή έχει το προσωνύμιο του Νεοφώτιστου. Στα φιλικά θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και ως απολαυστικό σε κάποιες περιπτώσεις. Στο τελευταίο φιλικό συγκεκριμένα πριν 2 ημέρες αντιμετώπισε την Θύελλα Ραφήνας με το σκορ να λήγει στο 1-1 παρόλο που είχε ευκαιρίες να πάρει το ματς. Ο Φωστήρας σαφώς θα πάει για την άνοδο και τις πρώτες θέσεις του ομίλου οπότε θέλει μια καλή πρεμιέρα.

 

 

 

Related posts

Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός, άνετα τον Ερμή Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή στις νίκες για την Ηλιούπολη (1-3)

Abola Team

Γ’ Εθνική – 5ος όμιλος | Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (6η αγωνιστική)

Mάνος Χρυσός