free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αλλαγή…φρουράς στο Χαλκηδονικό

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και στην τεχνική ηγεσία του Χαλκηδονικού σημειώθηκε αλλαγή. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ανόδου Περικλής Παπαζαφειρόπουλος αποχωρεί και τη θέση του παίρνει ο Μανώλης Θεμέλης.
Πιο αναλυτικά για την πρόσληψη Θεμέλη στο Χαλκηδονικό αναφέρουν τα εξής:
«Ο Μανώλης Θεμέλης είναι ο νέος προπονητής του Χαλκηδονικού.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Αθηναΐδα, Ήφαιστο Πειραιά, Κεραμεικό, Γέρακα και Θήβα, ενώ  έχει περάσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν από τον πάγκο της ιστορικής ομάδας της Νέας Χαλκηδόνας.
Συμφώνησε σήμερα το πρωί (18/09/2019) με τη διοίκηση και το βράδυ θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Τερψιθέα. Μετά την κοινή συναινέσει διακοπή συνεργασίας με τον Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ο Χαλκηδονικός κινήθηκε γρήγορα για να μην μείνει ούτε μια μέρα η ομάδα χωρίς προπονητή».
Όσο για το… βελούδινο διαζύγιο με τον Παπαζαφειρόπουλο, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
«Μετά από 13 μήνες απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας που συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ και μάλιστα με μια αήττητη πορεία, οι δρόμοι του Χαλκηδονικού και του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου χώρισαν ξαφνικά. Οι προσωπικοί λόγοι του άξιου προπονητή έγιναν απόλυτα σεβαστοί από τη διοίκηση του Χαλκηδονικού, η οποία και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Η διοίκηση του Χαλκηδονικού ευχαριστεί θερμά τον Περικλή Παπαζαφειρόπουλο για τις μεγάλες χαρές που πρόσφερε στην ομάδα μας τους προηγούμενους 13 μήνες με κορυφαία την αήττητη προαγωγή στην Β’ κατηγορία με μόλις 4 γκολ παθητικό. Σέβεται και κατανοεί απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που τον υποχρεώνουν να αποχωριστεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που τόσο πολύ αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Στο διάστημα της συνεργασίας μας, γνωρίσαμε τον εξαιρετικό άνθρωπο, τον ακούραστο προπονητή, τον οπαδό πλέον του Χαλκηδονικού, Περικλή Παπαζαφειρόπουλο και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει. Ευχαριστούμε επίσης τον γυμναστή, Αλέξη Κουκουμαφτσή που επίσης συνείσφερε πολλά στη εφετινή προετοιμασία. Σε ευχαριστούμε Περικλή, στο ποδόσφαιρο ο δρόμος είναι κυκλικός, χωρίς αδιέξοδα. Θα ξανά ανταμώσουμε».

Related posts

Ψύλλιας στον Αστέρα Εξαρχείων!

abola10

Νέο τρίποντο για τον Αίαντα Ταύρου (1-3)

Abola Team

Εύκολη νίκη η Δάφνη Αθηνών (3-1)

Abola Team