free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Στόχος το πρωτάθλημα»

Με σκοπό την άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα για το Χαραυγιακό σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Κουνέλης.
Λίγες μέρες έμειναν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για το Χαραυγιακό, ο οποίος και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται το Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο των “νερατζούρι” Βαγγέλη Κουνέλη ο οποίος και μας ανέφερε πως ο Χαραυγιακός θα πρωταγωνιστήσει και φέτος και γι’αυτό ζητάει τη βοήθεια του κόσμου από την πρώτη αγωνιστική ώστε να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:
«Ξεκινάει μία ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά και θα ήθελα να ευχηθώ στις ομάδες να πετύχουν τους στόχους και φυσικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας μας, δεν μπορεί να είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κρατήσαμε το βασικό μας κορμό και παράλληλα ενισχυθήκαμε σημαντικά αποκτώντας ποδοσφαιριστές όπως οι Οκσίσογλου, Σπανός, Σακελλαρίου, Μπιρμπιλής, Τσέκο και Μωραΐτης. Μάλιστα στοχεύουμε στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.
Τέλος θα ήθελα από τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα στη νέα της προσπάθεια αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς της Κυριακής απέναντι στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Φίλοι του Χαραυγιακού σας θέλουμε δίπλα μας και φέτος”!

Related posts

Ο Χαραυγιακός 2-0 εκτός την Πεύκη

Abola Team 3

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: “Διατηρούμαστε στην εξάδα”

abola10

Χατζηαλέξης: «Προτεραιότητα για εμάς οι μικροί και φιλόδοξοι παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος