free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Λεωνίδας Νικολάου: “Δύναμη στον Βύζαντα!”

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος 28 – 29 Σεπτεμβρίου 2019 της Α΄ ΕΠΣΔΑ, ο Πρόεδρος του Βύζαντα κ. Λεωνίδας Νικολάου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Έχοντας για ακόμη μια ποδοσφαιρική περίοδο την ευθύνη της ιστορικής ομάδας των Μεγάρων, του θρυλικού Βύζαντα, απευθύνομαι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων. Θα ήθελα να καλέσω όλους όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα και σέβονται την ιστορία της, να σταθούν και πάλι δίπλα μας.
Για ακόμη μια χρονιά, με την συμπαράσταση του φίλου αντιπροέδρου Δημήτρη Παπαδόπουλου, κάναμε την υπέρβαση, ενισχύοντας τον σύλλογο με ποδοσφαιριστές αξίας, ώστε η ομάδα του Βύζαντα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στόχος ο οποίος πέρυσι χάθηκε άδοξα και από την ατυχία που χτύπησε την ομάδα.
Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας του Βύζαντα και στην επαναφορά της στις εθνικές κατηγορίες, δεν περισσεύει κανείς.
Όλοι μπορούν με τον τρόπο τους να βοηθήσουν, ώστε η ομάδα μας (εκτός από τους μεγάλους  χορηγούς τους Αδερφούς κ.κ. Κώστα και Χρήστο Φάνη πρωτίστως, αλλά  και τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, που χωρίς την στήριξή τους ο Βύζας μπορεί να μην υπήρχε), να στηριχθεί και στους φιλάθλους της.
Αγοράζοντας ο κάθε φίλαθλος  ένα εισιτήριο διαρκείας, δίνει δύναμη στην ομάδα του Βύζαντα και συμμετέχει στην μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης.
Γιατί ο φίλαθλος κόσμος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας του Βύζαντα, η οποία είμαι βέβαιος πως φέτος με την στήριξη όλων μας (διοίκησης, χορηγών, φιλάθλων), θα πετύχει τον μεγάλο της στόχο.
Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο».

Related posts

Τον Λάμπρο Γκιτζο απέκτησε ο Βύζαντας Μεγάρων

Abola Team 2

Με Κώστα Πλαβούκο ενισχύθηκε ο Άτταλος Νέας Περάμου

Abola Team 2

Τον γκολκίπερ Μπαλασάκη απέκτησε ο Μανδραϊκός

Abola Team 2