free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Λαζάρου: «Με φιλοδοξίες και φέτος»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου.
Με όνειρα ξεκινάει και το φετινό πρωτάθλημα για το Φοίνικα.
Η ομάδα του Γιώργου Λαζάρου υποδέχεται την ιστορική Δόξα Βύρωνος στην αυριανή (21/9) πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε ένα ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Από την πλευρά του ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε τόσο για το ματς, όσο και για τους στόχους που έχουν θέσει και φέτος στην περιστεριώτικη ομάδα.
Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ξεκινάει μια νέα σεζόν για εμάς, με αρκετές φιλοδοξίες και στόχο να βρισκόμαστε τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με τις δυο τελευταίες χρονιές.
Ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας, με αρκετή δουλειά και όρεξη. Οι καινούργιοι παίκτες μας δείχνουν να έχουν εγκλιματιστεί άμεσα στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο.
Αναφορικά με το εντός έδρας ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Δόξα Βύρωνα, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων με υψηλούς στόχους. Και οι δύο ομάδες έχουμε εικόνα του αντιπάλου μας, καθώς παίξαμε και στο κύπελλο.
Σίγουρα από τότε, έχουν περάσει δύο βδομάδες προετοιμασίας και κάθε ομάδα θα έχει προσθέσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της.
Εμείς έχουμε προσαρμόσει την τακτική με γνώμονα ότι παίζουμε στην έδρα μας καθώς και ότι πλέον έχουμε δουλέψει περισσότερα στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα.»
Απόντες οι Κούτρης (κόκκινη κάρτα), Μπίτζας (κάκωση) και Καπλάνης (τράβηγμα).

Related posts

Το απόλυτο η Άμιλλα Περιστερίου (2-3)

Abola Team

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 1-2/12 στην ΕΠΣΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκαν οι Νέοι του Καματερού

Abola Team 3