free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

MOTW: Εθνικός – Φωστήρας

1 και σήμερα απέμεινε για το ιστορικό ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό και Φωστήρα για την πρεμιέρα του 5ου Ομίλου της Γ’Εθνικής .
ΕΘΝΙΚΟΣ
Καθημερινές προπονήσεις και προετοιμασία για τους Κυανόλευκους με τον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο να αναφέρεται στον Κυριακάτικο αγώνα με αισιοδοξία και λέγοντας πως θα είναι ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξεως. Επίσης αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας λέγοντας πρέπει να κερδίσουν την Κυριακή και για αυτούς αλλά και ότι είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα ο κόσμος και πως θα τον αποζημιώσουν παιχνίδι με παιχνίδι και τέλος μίλησε για την ιστορία της ομάδας που είναι μεγάλη και πως η ομάδα πρέπει πάντα να είναι ανταγωνιστική.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ
Στο στρατόπεδο του Φωστήρα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις με τους Ταυριώτες να πραγματοποιούν σήμερα μεσημεριανή προπόνηση χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και με την αισιοδοξία να ακουμπάει ταβάνι.

Related posts

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-2019-Μαζί με τις Κρητικές ομάδες Αγ. Ανάργυρου, Χαραυγιακός αλλά και οι άλλες αθηναϊκές ομάδες

Abola Team 2

Με Ρεθυμνιακό το επόμενο φιλικό της ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Απέκτησε τον Μιχάλη Αννιτσάκη ο Αιολικός

Abola Newsroom