free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άγιαξ ήταν το Καματερό!

Μεγάλη νίκη για το Καματερό στην έδρα του Άγιαξ Ταύρου, με 0-2. Παίζοντας με ψυχή και πάθος απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου, το Καματερό γύρισε στην κατηγορία με σημαντική εκτός έδρας νίκη.
Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη έδειξαν από το πρώτο λεπτό ότι θα τα δώσουν όλα στον αγώνα προκειμένου να υπάρχει θετικό ξεκίνημα και τα κατάφεραν.
Μόλις στο 6΄ αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με το ψυχωμένο παιχνίδι τους και με το νεαρό Γκάνιο άνοιξαν το σκορ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή που επωφελήθηκε της προσπάθειας του Χαιρετάκη. Το ματς στο α΄ ημίχρονο κύλισε με το Καματερό να στέκεται πολύ καλά απέναντι στους γηπεδούχους. Στο 42΄ ο Ξυδιάς απογειώθηκε και απέκρουσε φοβερή κεφαλιά του Στρέφι ύστερα από κόρνερ του Στάμου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν γήπεδο και μέτρα και έφεραν το ματς στα καρέ της ομάδας. Στο 50΄ σουτ του Χαλίλι απέκρουσε θαυμάσια ο Ξυδιάς. Το ίδιο έκανε ο έμπειρος τερματοφύλακας και στο 60΄ σε φάουλ του Στάμου. Και εκει που οι γηπεδούχοι πίεζαν ο Μασμανίδης στο 76΄ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2. Στο 77΄ο Θαναηλάκης πλάσαρε από κοντινή θέση άουτ. Με τελευταία φάση να καταγράφεται στο 86΄  όταν ο Χαλίλι έπιασε ένα φοβερό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Με μπαταρισμένο το κεφάλι αγωνίστηκε ο μαχητικός Τσαγκάρης ενω έγινε αλλαγή στο 56΄ και να κάνει ράμματα.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κορδάς, Στασινόπουλος, Γούλας, Μαρούσης, Στρέφι, Σιώζος, Ερμάλ (29΄λ.τ Χαλίλι), Κλείδης (53΄ Γαλάνης), Θαναηλάκης, Στάμος (65΄ Καβαλάρης), Σωτηρόπουλος (72΄ Γκούφα)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης, Πιτέλης, Χατζίτσε, Σέχου, Παππάς, Τσαγκάρης (56΄ Μασμανίδης), Κατσικανταής (69΄ Καρκαλέτσης), Γκάνιος, Παναγιωτόπουλος (82΄Ντούπης), Χαιρετάκης (74΄ Κοκολάκης)

Related posts

Μητρούσης: «Να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος

Φοβερό ντέρμπι στο Ελληνικό

Βασίλης Θεόκλητος

Επιστροφή Μωραΐτη στον Χαραυγιακό!

Abola Team