free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ντέρμπι με τα όλα του!

Όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι είχαμε στον αγώνα του Αήττητου Σπατών με την Μαρκό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Δυνατά μπήκε ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ στο παιχνίδι και έδειξε ότι από την αρχή θέλει να πάρει τα ινία του αγώνα στα χέρια του. Αυτός όμως που έχασε την πρώτη ευκαιρία ήταν ο Θέος που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ στο 11′.
Ο Αήττητος απάντησε με τον Ζώνα στο 14′ αλλά αστόχησε. Στο 21′ ίδια τύχη είχε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Τζανουλίνος. Αλλά η μεγάλη ευκαιρία για να άνοιξει ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ήρθε στο 39′ με τον Ζώνα που από καλή θέση πλάσαρε άουτ. Χωρίς άλλη φάση για το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το 1ο και την πρώτη φάση την έκανε ο Αλεξίου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και άουτ στο 53′.
56′ έγινε ανατροπή από τράβηγμα μέσα στην περιοχή στον Ζώνα με τον κο Ντάουλα να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 58′ σε σέντρα του Δρίτσα ο Hosney αστόχησε με κεφάλια.
Ένα λεπτό αργότερα νέες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων σε τράβηγμα ανατροπή του Δρίτσα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε και πάλι να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 69′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σάμιος εκμεταλλεύτηκε ένα κενό στην άμυνα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0 – 1.
Η συνέχεια για ένα 10′ ήταν για τους φιλοξενούμενους που ανέβασαν γραμμές και αυτό μέχρι να συνέλθει ο Αήττητος από την ψυχρολουσία του γκολ μιας και μέχρι εκείνη την στιγμή κρατούσε τα ινία του αγώνα στα χέρια του.
Ο κος Στεφανίδης προσπάθησε με τις οδηγίες και τις αλλαγές που έκανε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του και τα κατάφερε. Ο Αήττητος συνήλθε και άρχισε να πιέζει και στο 87′ ο Δρίτσας με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 1 – 1.
Αήττητος :
Στεφανίδης, Στυλιανόπουλος, Γερόλυμος, Βενέτης, Κασάπης, Ντουσάϊ ( Δωρής 80′), Ζώνας (Χιλάϊ 56′), Τζανουλίνος (Γραμμάτικα 74′), Δρίτσας, Πρέντι, Hosney (Λαμπρίδης 89′).
ΓΣ ΜΑΡΚΟ
Μπαλασάκης, Γκριμέκης, Μανωλάς Χ., Σόφης, Τσακίρης, Αλεξίου, Φουκαράς (Μασκλαβάνος 65′), Γκεμίσης, Σάμιος (Ρετσίνο 90′), Χισό, Θέος (Μανωλιάς 74′).

Related posts

Γ.Σ. Μαρκό 1927: Έλαβε οικονομική επιχορήγηση από τον Δήμο

Γιώργος Ανανίδας

Εθνικός Πειραιώς: «Να αλλάξει η ΕΠΟ την απόφασή της»

Abola Team

Επιστροφή Μεγαλοοικονόμου στο Μενίδι!

Abola Team