free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε το ντέρμπι το Ρουφ!

Βγάζοντας την ποιότητα που διαθέτει μέσα στον αγωνιστικό χώρο η Αούστρια ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.
Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΟ Ρουφ και σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές προσθήκες που έχουν γίνει φέτος η ομάδα γίνεται εξαιρετικά δυνατή. Κάτι που αποδείχθηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου και μέσα στην δύσκολη έδρα των Σουρμένων πέρασε νικηφόρα επικρατώντας με 2-0.
Ο Ρούπι στο 12′ και ο Επιτροπάκης στο 65′ ήταν οι σκόρερ των κόκκινων που αποκτούν ψυχολογία για τη συνέχεια.
Από την άλλη θα ήταν άδικο αν δεν αναφερόμασταν και στα Σούρμενα τα οποία και από την πλευρά τους δημιούργησαν ευκαιρίες, ειδικά πριν το 65′ και έδειξαν πως διαθέτουν εξίσου μία ποιοτική ομάδα, η οποία πρέπει στα επόμενα ματς να δείχνει ότι είναι και αποτελεσματική και να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ.
Μεγάλες ευκαιρίες το δοκάρι του Κώτση στο 39’ και το ανεπανάληπτοι τετ α τετ του Φωστέρη που απέκρουσε σωτήρια ο Κουνάδης λίγα λεπτά πριν.
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Ακρίβος, Απτόσογλου
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Μερετσόλιας, Μαρινάκης, Κουμπαρούλης (70′ Χριστόπουλος), Γιαννουλάκης, Τσέργας, Μακρυγιάννης (75′ Παπαδάκης) , Φωστέρης, Κώτση, Μασάδο, Δουγενής (50′ Αδαμόπουλος).
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης (77′ Παλάτσιος), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς (67′ Τύρπος), Ψαρράς (57′ Επιτροπάκης), Μπένα, Ρούπι (82′ Τριανταφύλλου), Ζευκιλής, Δανασής.
φώτο: sportifico.gr

Related posts

ο Νεοπεντελικός, κόντρα στον Παράδεισο

Ρένος Γιαμπουράς

Άνετα ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Abola Team

Η ΕΠΣΑ για τις ηλικίες των παικτών στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο

Abola Team 3