free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Άγγιξε την ανατροπή ο Πανελευσινιακός!

Μια “ανάσα” από μια πολύ μεγάλη ανατροπή βρέθηκε ο Πανελευσινιακός κόντρα στον Απόλλωνα Ποντίων. Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν 2-4 και οι “σταχυοφόροι” έκαναν ότι μπορούσαν για να το ανατρέψουν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο, χάρις τα τέρματα του Μπέχλη και του Δουκάκη και στην επανάληψη πίεσαν για το τρίτο γκολ, που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού για την πρόκριση, εντούτοις δέχτηκαν το γκολ του Μεϊμαρίδη στο 63ο λεπτό. Για την φάση διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μάκρα να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Το γκολ του Δουκάκη στο 86ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η πρόκριση πήγε στους γηπεδούχους.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τσέπερης, Σοφιανίδης(60′ Σωπιάδης), Δανιηλίδης, Νίκας, Σιδηρόπουλος, Μανασίδης(84′ Νταγιάντας), Παρασίδης, Μεϊμαρίδης, Γεωργιάδης, Ασλανίδης(60′ Κουσίδης).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιας, Μιχαήλος(78′ Αρναουτάκης), Παπασπύρος(84′ Κατσαβριάς), Λάμπρου, Γουβαλάρης, Ατματσίδης, Δουκάκης, Τούσης, Μάκρας, Μακρίδης(68′ Λογοθέτης), Μπέχλης.

Related posts

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (4 & 5/2) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Η ΕΠΣΔΑ για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο-Συλλυπητήρια για τον χαμό του Π.Χ. Κομιώτη

Abola Team 3

ΕΠΣΔΑ: Τα σημερινά (9/2) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης