free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Aπίστευτο ματς, πρόκριση για Αθηναΐδα!

Μεγάλη πρόκριση για την Αθηναΐδα, που επιβλήθηκε στα πέναλτι της Νέας Ιωνίας, κάνοντας την έκπληξη και συνεχίζοντας στο θεσμό του Κυπέλλου. Το ματς είχε πολλές συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για το εισιτήριο στην επόμενη φάση και τους γηπεδούχους να είναι πιο τυχεροί και ικανοί.
Το αυτογκόλ του Κατσούδα στο 56′ έδωσε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, όμως στο 68′ έμειναν με παίκτη λιγότερο, από την αποβολή του Πρισιμτζή. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας με τον Σκεύη. Ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 102′ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, φάση στην οποία η Νέα Ιωνία έμεινε με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε και ο Τσιληπήρας. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, ισοφάρισαν με τον Παντελίδη στο 117΄.
Στην διαδικασία των πέναλτι, η Αθηναΐδα πήρε την πρόκριση με 7-6.
ΟΙ δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Λογοθέτης, Πάσχος (77′ Πυλαρινός), Κατσιώρης (97′ Κορφιάτης), Κατσούδας, Ρόκος, Χρονόπουλος, Φίλος (51′ Τσούτσουρας), Κανδαλέπας, Δουληγέρης, Βαγγέλης (61′ Σκεύης), Καργιώτης.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρακο, Σταθόπουλος (105′ Φρατζέσκος), Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Τσιλιπήρας, Μύττης, Μυλόβας (75′ Πανταγιάς), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Γεωργόπουλος (48′ Παντελίδης) Μπαντές (70 Καφετζής).

Related posts

Νίκος Παπαδόπουλος και Ζαχαρίας Παστρικός στον Απόλλων Χαλανδρίου

Τάσος Ζαφειρίου

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-1: Τα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης των “οράνιε”

abola10

Παρελθόν από την Τερψιθέα ο Μιχάλης Σπανός

Abola Team 2