free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

«Βροχή» από γκολ ο Νικολακάκης!

Πρώτη εμφατική νίκη του Νικολακάκη εκτός έδρας και με μεγάλο σκορ 1-5, με αντίπαλο το Διόνυσο.
Ξεκίνημα αρκετά νωρίς με το αυτογκόλ του Κυριακιδη για τον Νικολακάκη στο 8’ και έτσι ο Διόνυσος προηγήθηκε με 1-0!
Αυτό το γκολ όμως έφερε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, με τον Κολονερο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 38΄ και να στέλει ισόπαλες τις ομάδες στα αποδυτήρια..
Στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ είχαν μόνο μια πλευρά και αυτή ήταν του Νικολακάκη, αρχίζοντας από το 49’ με το γκολ του Παλμου γράφοντας το 1-2 και του Μινοσιάν δύο λεπτά αργότερα κάνοντας το 1-3, έχοντας μπει σαν αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης.
Το 1-4 ήρθε πάλι με τον Παλμο στο 66΄και στο 78΄ο Κολονερος (2ο γκολ) διαμόρφωσε το τελικό 1-5!
Με τη νίκη αυτή ο Νικολακάκης έφτασε στους 4 βαθμούς και τη δεύτερη θέση με πολλούς «συγκάτοικους».. και ο Διόνυσος στη τελευταία θέση χωρίς βαθμούς μιας και αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια.
Μένουν άλλα 2 ματς (29/9/2019 – 16:30) για να σχηματιστεί η τελική βαθμολογία της 2ης Αγωνιστικής της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ και αυτά είναι:
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ – ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αλεξοπουλος, Ευαγγελατος Χ. (56΄ Βαλλιανος), Βαιοπουλος, Πουλιασης, Αραβαντινος, Ευαγγελατος Κων., Ραυτακοπουλος Χρ., Καλογηρου, Αρβανιτιδης (56’ Δαβρης), Αλεξανδροπουλος (82΄ Σγουρος), Σκαφδας (69΄ Ραυτακοπουλος Δ.).
ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κατσανος, Δαμιανιδης, Μουστης (46’  Μινοσιαν), Τσαλεριδης, Μαντζιωκας (56΄ Ρεππας), Κυριακιδης (69΄ Συρανιδης), Καλερης (65΄ Τσαλεριδης), Αναγνωστου, Μαβιδης, Κολονερος, Παλμος.

Related posts

Ο Νίκος Παναγόπουλος νέος προπονητής στον Α. Ο. Κουβαρά

Ρένος Γιαμπουράς

Η συγχαρητήρια ανάρτηση για την Βουλιαγμένη σχετικά με την άριστη εικόνα της ομάδας στο Κύπελλο απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 3

Σαρωνικός Αναβύσσου-Νίκη Δροσιάς 0-2

Abola Team 3