free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό για το Βύρωνα!

Σε ένα ματς που κυριάρχησε η σκοπιμότητα η κυανέρυρθρη ομάδα πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαύρα Αργυρούπολης (0-1).
Φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ στην αναμέτρηση μεταξύ της Λαύρας και του ΑΟ Βύρωνα θα έπαιρνε και τη νίκη, αφού οι φάσεις ήταν λιγοστές στο παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο είχαν την ελαφριά υπεροχή οι φιλοξενούμενοι κάτι τελικά που εκμεταλλεύτηκαν αφού στο 37’ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μετά το σουτ του Θεοδώρου μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως, απείλησαν ελάχιστα και δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που λογικά θα οδηγούσε το ματς στην ισοπαλία, που μάλλον θα ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Τσολακίδης, Αθανασόπουλος, Ανδρουτσόπουλος Α.
ΛΑΥΡΑ (Αργύρης Ψαρρός): Γουλής, Κουλουρίδης Ξενιτόπουλος, Διαμαντής, Πολυμερόπουλος, Κουκουλιτάκης (66’ Λύτρας), Λιάτος (42’ λ. τρ. Φάτης – 46’ Νούλας), Σκούρας, Γούλας, Μυτιληνός, Σημαιάκης
ΒΥΡΩΝ (Άκης Μιχαηλίδης): Κούβελης, Χαγιάς (46’ Ασπιώτης), Καραμπάς, Κυρματζόγου, Παριανός, Σάχου (56’ Μπότος), Θεοδώρου, Πορταλιός, Ιωακειμίδης (86’ Καινούριος), Τσαβαλιάς, Σπυρόπουλος.
*Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑ παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Φραγκίσκος Δεκαβάλας. Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το Χαραυγιακό.
Στα δεξιά του στη φώτο ο πάντα κύριος και άριστος στα καθήκοντά του ως παρατηρητής αγώνων ΕΠΣΑ Μπάμπης Γαγάνης.

Related posts

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης: “Φάνηκε η αξία του Χαραυγιακού”

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ρένος Γιαμπουράς

Με ανατροπή τα Μελίσσια (3-1)

Abola Team