free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σαν να μην έλειψε ποτέ το Καματερό!

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ομάδα των δυτικών προαστίων στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του Πανερυθραϊκού!
Λες και δεν έλειψε ποτέ από την Α’ ΕΠΣΑ αγωνίζεται το Καματερό που δε δείχνει σε καμία των περιπτώσεων πως είναι μία νεοφώτιστη ομάδα! Λογικό, αφού πριν υποβιβαστεί πριν από τρία χρόνια ήταν σταθερά για δεκαετίες μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις της Α’ Κατηγορίας.
Παίζοντας με ψυχή αλλά και πίστη στη νίκη κατάφερε λίγα λεπτά πριν το τέλος να προσθέσει ακόμα ένα τρίποντο κατέχοντας το απόλυτο και το μηδέν στην άμυνα. “Χρυσός” σκόρερ αποδείχτηκε ο Γιώργος Σέχου στο 91΄, που τσίμπησε την μπάλα μετά από φάουλ που εκτελέστηκε και προλαβαίνοντας αμυντικό και τερματοφύλακα στην έξοδο.
Διαιτητές: Χρυσάφης, Μημίδης, Στεργιώτης
ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Κανακάρης, Πιτέλης (66′ Καρκαλέτσης), Κατσίτζε, Σέχου, Παππάς, Τσαγκάρης, Κατσικανταής (46′ Μαζμανίδης), Γκάνιος (83′ Ντούπης), Παναγιωτόπουλος (90+2 Χαβέλλας), Χαιρετάκης.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς (62′ Κατσάρας), Γεωργακόπουλος, Νταλλένγκα, Κουβαράς (62′ Αναγνώστης), Βελούτσος, Βαρκαρώτας, Μπαμπαλούκας, Σπάρταλης (90+3 Αραμπαντζής), Παπαναστασίου

Related posts

Κλήση στο Νότιο Κλιμάκιο της Μικτής Νέων της ΕΠΣΑ για τις 19/9

Abola Team 3

Φάρος: «Ό,τι κάνουμε είναι ομαδική δουλειά, εγώ απλά φαίνομαι»

Γιώργος Ανανίδας

Οι ευχές για καλή σχολική χρονιά από την Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3