free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

4αδα έφτασε στην Αρτάκη

Σε συμφωνία με 4 ποδοσφαιριστές έφτασε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης ανακοινώνοντας τον Κάραλη Κώστα, τον Βαγγέλη Πατερίτσα,τον Κουτρόπουλο Γιάννη και τέλος τον Ράντζα Εμιλιάνο. Παρακάτω η ανακοίνωση της ομάδας του Α.Ο.Ν.Α.:
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Καραλη Κώστα , Πατεριτσα Βαγγέλη , Ραντζα Εμιλιανο και Κουτρόπουλο Γιάννη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .
Ο Κώστας Κάραλης αγωνίζεται στην θέση αριστερα της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Αμβρυσέα Διστόμου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Α.Ο. Θήβας , Ενωση Ερμιονίδας , Καλαμάτας , Αστέρα Βλαχίωτη καθώς επίσης έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Παναιτωλικού στα τμήματα υποδομών του συλλόγου .
Ο Βαγγέλης Πατερίτσας αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου και της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Α.Ο. Χαλκίς και στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί και με την ομάδα του Αστέρα Βατώντα .
Ο Εμιλιάνο Ράντζα αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα της Ρόδου , έχει αγωνιστεί επισης στην μέχρι τώρα καριέρα του στις ομάδες του Λαγκαδά και Πανααργειακου .
Ο Γιάννης Κουτρόπουλος αγωνίζεται στη θέση δεξια της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Παναργειακού καθως επίσης και στις ακαδημίες ( Κ19 , Κ15 ) της ομώνυμης ομάδας .
Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.

Related posts

Ανανέωσαν Ιωάννου, Πιπίνης και Σηφάκης στον Ηλυσιακό, αποχωρήσεις από Κηφισιά και Τριγλία, το νέο ΔΣ στον Αήττητο

Abola Team 2

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Ενίσχυση στα γκολποστ με Ματθαίο Κορωνάκη

Γιώργος Ανανίδας

Και με τη… βούλα στην Χαλκίδα ο Μπλάνκο!

Abola Team 2