free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άγιος στα Άνω Λιόσια!

Σπουδαία νίκη για τον Άγιο Ιερόθεο, που “δραπέτευσε” με το διπλό από την έδρα του Ακράτητου με 1-2 και έκανε το απόλυτο σε δύο αναμετρήσεις.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσαρκάνι να ευστοχεί σε πέναλτι στο 27ο λεπτό, με τον Ακράτητο να ισοφαρίζει με τον Καλέμι, όμως ο Κράσι είναι αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Χάρης Κοπιτσής) Μουζάκης, Κοντούλης (82′ Σαχσανίδης), Διονέλλης, Σκαμαντζούρας, Μαούνης, Κοντούλης (65 Τσεπελέ), Καλέμι (76′ Πρίντεζης), Κορμαλης (55′ Καραγιάννης), Πετσίτης, Φιλιμέγκας, Ντιαμπό.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Συμάκος (75′ Σάσσαλος), Μανδαμαδιώτης, Τσατσαρής, Μεταλλινός (55′ λ.τρ. Αποστόλου), Μπατής, Ντάφλας, Κομνηνός, Μακρίδης (70′ Βουτσιώτης), Τσαρκάνι (66′ Νομικός), Κράσι.
Ο Ακράτητος διαμαρτύρεται για την φάση του πέναλτι, ισχυριζόμενος ότι αφενός δεν υπήρχε παράβαση με τον ποδοσφαιριστή του Αγ. Ιερόθεου να εκβιάζει τον πέναλτι αλλά και γιατί έχουν προηγηθεί δύο φάουλ ένα στον Ντιαμπό (χάνει την μπάλα από σπρώξιμο) και ένα στον Μουζάκη (ο Μακρίδης πάει με τα δύο πόδια πάνω του).

 

Related posts

Κατσικογιάννης : «Η διοίκηση Τσιριγώτη έφερε άλλο άνεμο στην ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ορίστηκαν τα αναβληθέντα παιχνίδια στον 5ο όμιλο

Mάνος Χρυσός

Συγκάτοικοι στην κορυφή στον 5ο Όμιλο Καλλιθέα και Θύελλα Καμαρίου

Mάνος Χρυσός