free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Νίκη για τα ψυχωμένα Σούρμενα!

Αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ οι «μελανέρυθροι» έφτασαν τελικά στο τρίποντο.
Μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους τα Σούρμενα επικράτησαν με 3-1 του Άγιαξ Ταύρου πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν μόλις στο 3’ ο Σωτηρόπουλος πλάσαρε σωστά. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν άμεση απάντηση πιέζοντας ασφυκτικά τους παίκτες του Άγιαξ και φτάνοντας με το Χριστόπουλο στο 9’ στο 1-1.
Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς γηπεδούχων, όμως, δεν ήρθε η ανατροπή, κάτι που πέτυχαν τελικά στο δεύτερο ημίχρονο με το ωραίο σουτ του Κώτση στο 67’, για να έρθει ο Δουγένης στο 90’ και να διαμορφώσει το τελικό 3-1. Απολύτως δίκαια ήρθε η νίκη για τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι στο 53′ στο σουτ του Παπαδάκη.
Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 86’ με το Θαναηλάκη που παραλίγο να… κλέψουν τον πόντο.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Μερετσόλιας, Μαρινάκης (84′ Χιώτης), Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης, Κώτση, Μασάδο (79′ λ. τρ. Δογάνης), Παπαδάκης (66′ Αδαμόπουλος).
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Κώστας Διάλας): Κορδάς, Στασινόπουλος, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Στρέφι, Σιώζος, Σωτηρόπουλος (76′ Γκούφας), Κλειδής (77′ Γαλάνης), Θαναηλάκης, Χαλίλι, Γούλας (63′ Στάμος).

Related posts

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11)

Abola Team

Κ. Ασημάκης (Γ.Σ. Αργυρούπολης): «Το μέλλον της ΕΠΣΑ εξαρτάται από αυτό της Γ’ Εθνικής – Το πλάνο και οι στόχοι μας παραμένουν ίδια»

Γιώργος Ανανίδας